Vacature Facilitair medewerker 24 uur

Opdrachtgever

Bedrijfsprofiel

Dominion Centre* is een zalenverhuur bedrijf in Amsterdam-Duivendrecht met een christelijke identiteit. Haar klantenkring bestaat voornamelijk uit organisaties die zich herkennen in deze identiteit die allerlei conferenties en trainingen organiseren op dit gebied. Maar ook de zakelijke en entertainment markt is een belangrijke doelgroep.

Het bedrijf heeft een klein team van medewerkers en is nog volop in ontwikkeling.

*Dominion Centre is de naam van het gebouw, Dominion Facilities B.V. zal je werkgever worden.


Functie omschrijving

In deze functie houd je je primair bezig met het beheren van het gebouw. Je draagt zorg voor het onderhoud in en rondom het gebouw, bent de verantwoordelijke voor de gebouweninstallaties en ziet er op toe dat de diverse ruimtes schoon en opgeruimd zijn voor onze klanten. Voor de uitvoer van kleine reparaties, en (technisch) voorraadbeheer draai jij je hand niet om. Hierbij ben je een echte kar-trekker op facilitair gebied die vooral ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Een functie waarbij zelfstandigheid, flexibiliteit in werktijden en goed vooruit kunnen plannen centraal staan. Je adviseert de office manager op basis van jouw kennis over prioriteiten en (toekomstige) aanpassingen die nodig zijn voor het gebouw. Daarnaast ontvang je gasten en wijs je hen op de geldende veiligheidsvoorschriften. 

Jouw uitdaging

Als facilitair medewerker ben je de preventiemedewerker, samen met HR, voor het uitvoerende deel. In deze diverse functie ben je in staat om prioriteiten te stellen, maar is het schakelen tussen ad-hoc activiteiten en langere termijn prioriteiten een dagelijkse realiteit. Je bent in staat om het overzicht te bewaren en van daaruit te handelen. Vanwege deze diversiteit zal flexibiliteit in werktijden noodzakelijk zijn, waaronder werken in de avonduren en weekenden.

Functie eisen Facilitair medewerker

Je bent een echte doener en lost incidenten op, je bent representatief, communicatief goed onderlegd en bent in staat om zelfstandig te werken.

  • Hebt ervaring op het gebied van gebouwenbeheer.
  • Plannen en organiseren is voor jou vanzelfsprekend.
  • Het aansturen van het BHV-team is een pré.
  • Je bent zelfstandig en proactief.
  • Goede beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je staat als individu achter de identiteit van Dominion Centre

 

Arbeidsvoorwaarden Facilitair medewerker

  • Marktconform salaris
  • Trainingen en opleidingen om jezelf te blijven ontwikkelen
  • Laptop
  • Mogelijkheid tot uitbreiding van uren in de toekomst

Procedure sollicitatie proces

De procedure start met een kennismaking en oriënterend gesprek. Hierna volgen, bij geschiktheid, een DISC test en uitleg hiervan, waarna een 2e en gesprek zal volgen.

Geïnteresseerd?, we ontmoeten je graag

Wil jij werken in een omgeving waar jouw talenten, proactieve en ondernemende houding gewaardeerd wordt? Waar jouw kennis en expertise ruimte krijgt?

We ontmoeten je dan graag! Wij verzoeken je dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 21 augustus te reageren door een mail te sturen naar conny@dominionfacilities.com.

office@dominionfacilities.com
homephoneenvelope